.

Media-aandacht in Venray

Er is in 2012 vele malen aandacht van de lokale pers verkregen. Er zijn ten minste 5 grote artikelen over het initiatief in de lokale pers verschenen. Bij de heropening van het nieuwe gemeentehuis werd een Open Innovatie Festival georganiseerd (29 en 30 november 2012). Daar is een fairtrade proeverij georganiseerd en een workshop, waarbij 3 fairtrade ondernemers inleidingen hielden waarna er in de vorm van een Lagerhuisdebat door het publiek werd gediscussieerd.
In 2013 is zoals in de bijlage te zien veelvuldig actie gevoerd op verschillende manieren we gebruikten daarbij vaak onze proeverij als lokkertje, ieder jaar op jaarmarkt,wereldmarkt, mondiaal festival in Meerlo en wereldfairtrade dag. We krijgen veelvldig aanacht van de pers ook via onze eigen persberichten.
Omroep Venray, Kabelkrant, Peel en Maas tv, Peel en Maas, Zondagnieuws, de Trompetter en het Limburgs dagblad zijn onze voornaamste communicatiekanalen.
Voor de komende Fairtrade dag, de dag waarop wij de titel willen halen is afgesproken dat wij 10 weken een rubriek in het Plaatselijk Weekblad krijgen met interviews over Fairtrade met bekende venrayenaren. OP DE RECHTERZIJDE kunnen wij niet al onze perspresentaties kwijt wij verwijzen u naar www.venrayfairtrade.nl onder ons archief

.