.

Werkgroep in Venlo

FAIR Venlo stelt zich voor:

Werkgroep Fairtrade en MVO heeft als werkgebied fairtrade en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met duurzaamheid, C2C en circulaire economie, het promoten van Venlo als Fairtrade Gemeente en het uitbreiden van de Eerlijk Winkelen-route.

Werkgroep Educatie houdt zich bezig met onderwijs. Ze voert projecten uit in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs in Venlo, rondom thema’s die samenhangen met de fairtrade en duurzaamheid. In oktober 2018 formaliseren het Wereldpaviljoen en Fair Venlo hun intensieve samenwerking op het gebied van educatie met een partnerovereenkomst.

Fair Venlo kent een actief bestuur en raad van toezicht. Zij bundelen hun krachten en zetten er op diverse dossiers samen de schouders onder, zoals bij het opzetten van een Global Goals netwerk. Anno 2019 telt het bestuur drie leden: voorzitter Arno van Remortel, penningmeester Huub Brouwers en secretaris Joop Karremans. De Raad van Toezicht bestaat uit Piet Linders (stichting Groenewold) en Janske Hermens (Fontys Hogeschool).


.