.

Media-aandacht in Venlo

Via het Wereldpaviljoen in Steyl met belevingsateliers over Nicaragua en Ghana komen steeds meer kinderen, bedrijven en organisaties uit Venlo en omstreken op een interactieve wijze in aanraking met andere culturen en eerlijke handel. Via een regionaal werkend stichting Cultuurpad worden de scholen bereikt. De opening van het Ghana centrum met de Limburgse gouverneur Bovens krijgt veel media aandacht.

De gemeente Venlo besluit als blijk van de waardering voor haar 1000 medewerkers het kerstpakket te herstellen. Dit gebeurt in de vorm van een besloten Kerstmarkt, waar Wereldwinkel Venlo Fairtrade producten levert. Dit doen we ook voor het 3de jaar Medisch Centrum VieCuri met zo’n 2800 medewerkers, La Providence en Leolux, waarmee we in totaal bij zo’n 4300 medewerkers en hun gezinnen fairtrade en duurzaamheid onder de aandacht brengen.

In onze jaarverslagen op fairvenlo.nl vindt u een impressie van alle evenementen waarmee we met onze partners fairtrade, de fairtrade gemeente campagne en global goals onder de aandacht brengen.

.