.

Nieuws in Oss

Platform global goals Oss

Dit bericht werd geplaatst op .

Millennium platform heeft een nieuwe naam, de Osse burgemeester onthult deze met een pakkende speech.

http://www.bd.nl/regio/oss-uden-veghel-e-o/oss/platform-millenniumdoelen-oss-heet-voortaan-platform-global-goals-oss-1.6361771

Maashorst fair 2016

Dit bericht werd geplaatst op .

Samen met de andere maashorst fairtrade gemeente op de maashorst fair

Om de samenwerking te benadrukken bij fairtrade hebben we als fairtrade buurgemeenten de handen bij elkaar gestoken om gezamenlijk ons te presenteren en de focus te leggen op Fairtrade kleding en bananen.

titel uitreiking Bernheze

Dit bericht werd geplaatst op .

Speech bij titeluitreiking Bernheze

Als aanjager en warmhouder van de Campagne van Bernheze was Hans Kreutzer uitgenodigd om een speech te houden als buurgemeente.

Fairtrade dag 2016

Dit bericht werd geplaatst op .

Check faitrade

Een ludieke positieve actie bij 3 verschillende supermarkten (Plus,Jumbo en AH) binnen de gemeente Oss. Iedereen kreeg bij toegang van de supermarkt een korte uitleg en het fairtrade logo mee. Kwam met met een fairtrade product uit de winkel dan kon men bij ons een gratis fairtrade product meenemen. Veel enthousiasme bij de deelnemers en supermarkt managers voor deze actie.

Oss aanwezig op regiobijeenkomst

Dit bericht werd geplaatst op .

FTG oss bij de regio

FTG Oss was aanwezig bij de regiobijeenkomst regio zuid om gezamenlijk met andere FTG te overleggen en te leren van elkaars acties en aanpak in de campagne.

Fairtrade markt

Dit bericht werd geplaatst op .

Fairtrade gemeente werkgroep heeft een loterij met fairtrade producten.

Deelname van Fairtrade gemeente werkgroep aan fairtrade markt van Titus Brandsma parochie. Samen met de Osse wereldwinkel wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan Fairtrade, doormiddel van een loterij met Fairtrade spullen.

.