.

Media-aandacht in Delft

Media aandacht

2019: Fairtrade koffieproeverijen tijdens Nicaragua4daagse en Burendag Voordijkshoorn. Nieuwe expositiewand
2018:
2017:
2016: Expositie reist langs verschillende locaties inDelft
2015: Expositie ‘Zuivere koffie’ gemaakt en op diverse locaties gebruikt
2014: 3x Fairtrade lunches verzorgd in 'Groen Links Huis'. Fairtradekoffie op world Fairtrade day, in het stadhuis voor het publiek. Fairtrade fietstocht. Deelname aan diverse festivals: zomermarkt DOEL, Foodfestival, burendag Heilige Land, kerstmarkt, Dag van de dialoog.
2013: Fairtradeontbijt. Fairtradekoffie op world Fairtrade day, in het stadhuis voor het publiek. Kookworkshop. November: Eerste fairtradeschool
2012: Pagina in Delft op Zondag (Huis-aan-huiskrant)
2011: Juni: Uitreiking titel Fairtrade Gemeente (de 1000ste!). Een tweede Fairtrade kerk in Delft, de Adelbertkerk.
2010: Lichtjesavond December: presentatie van de campagne door steltlopers en flyeren. Fairtrade Week: fairtrade lunch voor ondernemers en Fairtrade Award uitgereikt.
Voor de derde keer Fair Fashion Event over eerlijke kleding. Nyama wereldculturen-festival. Campagnefilmpje door de Club van Delft. 'Help om Delft Fairtrade gemeente te maken!.
2009 In de Fairtradeweek: publieksactie samen met de Stichting Max Havelaar (de Fairtrade SRV), de burgemeester heeft samen met bananenboer Cornelius de Fairtrade Award 2009 aan supermarkt uitgereikt. Kinderen van de Oostpoortschool gingen op zoek naar het FT aanbod in supermarkten.
2008 - 2015: Jaarlijks uitreiking Fairtrade award aan de Delftse supermarkt met grootste fairtrade aanbod.

.