.

Fairtrade Hotspots in Viva

Deelnemers Fairtrade Dordrecht en Fairtrade Gemeente Amsterdam in wording verschenen op 27 mei in Viva, hét tijdschrift voor jonge vrouwen van 20-35 jaar.

Coffeelicious, een hip koffietentje in Dordrecht werd gekozen als fairtrade koffiespot. Voor een goede reden ook. Ze schenken eerlijke dranken, en krijgen in de AD Koffietest maar liefst een 9 voor hun koffie. Zo is Coffeelicious zelfs voor de ‘Koffie top 100′ door het publiek gekozen tot de nummer 3  beste ‘koffiezaak’ en door de vakjury tot nummer 11 van heel Nederland! Een mooi bewijs dat een fairtrade koffiespot hip en kwalitatief kan zijn.

Movenpick Hotel Amsterdam, werd gekozen voor zijn ‘relax status’. In dit viersterrenhotel in Amsterdam kun je heerlijk kunt wegdromen onder fairtrade lakens, na een bezoek aan de sauna kun je gebruik maken van fairtrade handdoeken en met natuurlijk diverse fairtrade producten op de kaart, zoals wijn en koffie.

Voor meer PR worden andere Fairtrade Gemeenten uitgenodigd om hun fairtrade winkels, horeca en andere hotspots toe te voegen op deze website.

Viva23, 27 mei in de winkel,  Faire hotspots-page-001

 

.