.

Nijmegen

Ook Nijmegen is vanaf maart 2016 Fairtrade Gemeente, want als één van de meest duurzame steden blijven we niet achter. De gemeenteraad heeft in 2013 brede steun gegeven en een werkgroep is actief.

Tijd voor de volgende stappen: We vragen iedereen ons mee te helpen om meer eerlijke handel in Nijmegen te krijgen: Heb jij of werk jij bij een bedrijf dat hart voor Fairtrade heeft? Verkopen jullie Fairtrade of andere eerlijke producten of gebruiken jullie Fairtrade producten op de werkvloer? Laat het ons weten! We willen graag Fairtrade verder stimuleren in Nijmegen.

Waarom meedoen als winkel, horeca of bedrijf? De gegevens over eerlijke producten en eerlijke bedrijven plaatsen we op de website en via sociale media. Zo krijg je gratis reclame omdat je eerlijke producten verkoopt of gebruikt.

Wat heb ik er als inwoner aan? Voor Nijmegenaren wordt shoppen, uitgaan of een terrasje pakken alleen maar leuker. Help daarom direct mee de werkgelegenheid in ontwikkelingslanden te laten groeien en de leef- en werkomstandigheden voor boeren en producenten daar te verbeteren.

Neem contact met ons op als je een fair bedrijf bent of kent: Jij gaat toch ook voor Fair?

Contact: fairtradegemeentenijmegen@gmail.com
Website: www.fairtradenijmegen.nl
Facebook: www.facebook.com/fairtradenijmegen

Neem contact op
.